Stoelmassage - Massagepraktijk SenSmassage

Stoelmassage

In 15 minuten fris en ontspannen met een hogere concentratie voor betere prestaties. Een groot effect voor een korte massage.

Een beloning voor werknemers én werkgevers

In de praktijk wordt door werkgevers stoelmassage wel ingezet als beloning na een prestatie. Ik begrijp de gedachtegang. Maar als je stoelmassage effectief inzet voelt het als een cadeau voor de werknemers maar ís het een beloning voor werkgevers!

Stoelmassage werkt preventief tegen ziekten en aandoeningen, kort ziekteverzuim daalt, de concentratie is hoger en de kwaliteit van het werk wordt beter. Een kleine investering die alleen maar winst oplevert. En dat in 15 minuten, vergelijkbaar met een koffiepauze. Wil je er meer over weten neem dan contact met mij op.

Drukpuntmassage

Stoelmassage is een drukpuntmassage die gemakkelijk op het werk of tijdens evenementen kan worden toegepast. Stoelmassage bevordert de bloedsomloop en maakt energiebanen vrij om balans in het lichaam terug te brengen.

Effecten stoelmassage:

  • Bevordering van lichamelijke conditie.
  • Voorkomen van werk gerelateerde klachten.
  • Energie en concentratie verhogend.
  • Kort moment van ontspanning op het werk

Stoelmassage is ideaal voor tussendoor

Stoelmassage wordt gegeven in een speciaal ontworpen stoel zodat hoofd, nek, schouders, rug, armen, handen en heupen gemakkelijk te masseren zijn. Doordat er geen massageoliën gebruikt worden en de drukpunten over de kleding  behandeld kunnen worden, is stoelmassage een ideale tussendoor massage.

Kosten aftrekbaar

Sinds de werkkostenregeling 2011 wordt stoelmassage als een vrije verstrekking beschouwd en is deze aftrekbaar van de loonbelasting. Ook de BTW mag in mindering gebracht worden op de omzetbelasting.

Kosten voor rekening medewerker

Wil je wel de winst van een stoelmassage maar heb je niet de middelen. Overweeg dan de medewerker zelf de kosten te laten dragen. De kosten kunnen via de loonadministratie van de organisatie worden verwerkt. Hierdoor kunnen de kosten voor medewerkers lager uitvallen.

 

Contact

Neem contact op met SenSmassage om de mogelijkheden te bespreken of een proefmassage te ervaren.

ginkgo_right.jpg

Mieke van Schagen
Berliozlaan 26
4462 JV Goes

m 06 22 98 32 77

[email protected]

 

Massagepraktijk SenSmassage Goes | Stoelmassage, Voetreflexmassage, Sportmassage © Fly Webservices | Inloggen beheerder