Sportmassage - Massagepraktijk SenSmassage

Sportmassage

Sporten is gezond, de inspanning vraagt wel het nodige van je lichaam. Het is belangrijk om de belasting en belastbaarheid op elkaar af te stemmen om blessures te voorkomen. Bij het voorkomen van blessures of het ondersteunen na een blessure is een massage van een sportmasseuse een weldaad. Het is een cadeau voor je prestatievermogen.

Sportmassage is effectief voor:

  • Afvoer van afvalstoffen
  • Voorkomen  en sneller herstel van blessures
  • Bevordering van mentale focus op de inspanning
  • Beïnvloeding van welbevinden, feeling good.
  • Pure ontspanning!

Begeleiding evenementen

Tijdens sportevenementen is het belangrijk dat er deskundigen aanwezig zijn om de sporters preventief en effectief te ondersteunen en de behandeling van blessures zo adequaat mogelijk te starten. SenSmassage heeft jarenlange ervaring als sportmasseuse en is tevens bevoegd EHBSO. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Sportmassage

Door het stellen van vragen en door te kijken naar de lichaamshouding  in combinatie met een functieonderzoek beoordeelt SenSmassage hoe het behandelplan eruit komt te zien.

Ik kijk welke gebieden extra aandacht nodig hebben en/of  beoordeel of het eventueel nodig is te tapen. Ben je een fanatieke sporter en zoek je persoonlijke begeleiding van een masseur? Neem dan gerust contact met me op. Natuurlijk zijn recreatieve sporters ook van harte welkom.

Soorten behandeling

De behandeling kan bestaan uit een ontspannende massage die herstelbevorderend werkt of uit een stimulerende massage. Maar ook een kinesiotaping kan onderdeel zijn van de behandeling. Kinesiotaping is een techniek van tapen met een speciaal soort textiel, antiallergisch, geweven als de huid en met een hoge rekbaarheid. Hierdoor kun je blijven bewegen.

ginkgo_right.jpg

Mieke van Schagen
Berliozlaan 26
4462 JV Goes

m 06 22 98 32 77

[email protected]

 

Massagepraktijk SenSmassage Goes | Stoelmassage, Voetreflexmassage, Sportmassage © Fly Webservices | Inloggen beheerder